di 18 februari 2020

Studieavond met Ds. K. van Velzen “Zie Ik ben met jullie alle dagen tot aan de voleinding der wereld

Locatie: 
 ’t Aerum Uus
Tijdstip: 
 20:00

Studieavond met Ds. Kees van Velzen in Krabbendijke
“Zie Ik ben met jullie alle dagen, tot aan de voleinding der wereld”
Op dinsdag 18 februari is er in Krabbendijke een studieavond met Ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Zie Ik ben met jullie alle dagen, tot aan de voleinding der wereld. De bijeenkomst vindt plaats in Verenigingsgebouw ’t Aerum Uus, Kerkpad 3 in Krabbendijke. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.
 
‘Zie, Ik ben met jullie alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld’. Met deze tekst eindigt het evangelie volgens Mattheus (28:20) en het Griekse woord voor voleinding betekent letterlijk bij elkaar brengen of samenvoegen. Dit is precies wat we zien in onze tijd want God brengt de dingen samen. Hij brengt Zijn Joodse volk thuis en schakelt ons als christenen en als kerk daarbij in. Daarom is ook heel de wereld in beroering omdat God bezig is Zijn kalender uit te werken.

Achtergrond
Spreker Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

terug